Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Hieronnalla voidaan tehokkaasti lievittää tuki- ja liikuntaelimistön erilaisia rasitustiloja. Hartiasärky, huimaus, päänsärky sekä alaselän ja pakaraseudun kireys ovat tyypillisimpiä rasitustilojen oireita, joita voidaan hieronnalla erinomaisesti lievittää. Hieronta yhdistettynä oikeanlaiseen liikuntaan saadaan rasitusoireita helpottamaan lyhyessäkin ajassa. Hieronta auttaa myös stressioireisiin rentouttamalla lihaksistoa ja tasapainottamalla hermostoa. Unen laatu paranee ja mieli on päivisin virkeämpi. Hieronnasta on erityisen suurta apua urheilijioille. Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä sekä asettaa kehon toiminnoille erityisvaatimuksia. Hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista harjoittelukaudella ja kilpailusuorituksen jälkeen ja ehkäistä urheiluvammojen syntyä sekä nopeuttaa vammoista toipumista. Ennen urheilusuoritusta urheiluhierontaa käytetään lihasten aktivointiin. Oma kilpaurheilutaustani on tuonut laajaa näkökulmaa urheilijan lihashuoltoon. Koulutettuna hierojana tarjoan hierontapalveluita vuosien tuomalla ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Hierontaan kannattaa tulla, jos

- kärsit lihaskivuista

- haluat pehmittää lihaskovettumia
- kärsit jännityspäänsärystä
- haluat eroon lihaskrampeista
- haluat apua unettomuuteen
- koet, että nikamiesi ja niveltesi liikeradat ovat rajoittuneet
- olet parantumassa jostain vammasta
- jos kuntoilet tai urheilet paljon ja haluat nopeuttaa palautumista
- haluat rentoutua
- haluat hemmotella itseäsi


Jännittynyt lihas on usein arka ja kipeä. Lihasjännityksestä voi seurata päänsärkyä, korvien soimista, huimausta tai säteilykipua ylä- ja alaraajoihin sekä liikerajoituksia niveliin ja nikamiin.

Tavoitteena voi olla toimintakyvyn parantauminen ja säilyminen, tai heikentymisen hidastuminen, kivun vähentyminen tai poistaminen, pehmytkudosten elastisuuden paraneminen, lihaksen joustavuuden paraneminen, lihaksen palautuminen kuormituksen jälkeen, lihashermotoiminnan paraneminen, nivelliikkuvuuden lisääntyminen ja lihasten rentoutuminen.
Yrityshieronta

Työntekijöiden työkyvyn ylläpitäminen on yrityksille pidemmän päälle kannattava sijoitus. Panostus työntekijöiden terveyteen heijastuu välittömästi mm. vähentyneinä sairauslomapäivinä, tehokkaampana työskentelynä ja ilmapiirin kohentumisena.

Yksilölliset ratkaisut.
Yrityksille on räätälöitävissä erilaisia pakettiratkaisuja niin työntekijöille kuin yrityslahjoina asiakkaille ja liikekumppaneille.
Myös työntekijöiden käynnit on mahdollista laskuttaa jälkikäteen.