Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Perinteinen jäsenkorjaus on erittäin pehmeää hoitoa, jossa aina käsitellään koko keho. Erittäin tärkeätä on pehmitellä lihakset. lihaskalvot, sidekudokset ja jänteet ennen kuin siirrytään nivelten mobilisaatioon. Se on nivelten hellävaraista avaamista kehon omia liikeratoja hyväksi käyttäen. Hoito ei tuota kipua missään vaiheessa, vaan asiakkaan kiputuntemuksia kuunnellaan ja kunnioitetaan. Perinteiseen jäsenkorjaukseen ei kuulu "niksautuksia", eikä minkäänlaista manipulaatiota.

 

MILLAISIIN VAIVOIHIN JÄSENKORJAUKSELLA SAADAAN APUA:

Perinteisellä jäsenkorjauksella saadaan hyvin apua niin akuutteihin, kuin kroonisiinkin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin, kun kontraindikaatiot suljetaan pois.

 

Muun muassa seuraavin vaivoihin saadaan hyvin apua:

  • Alaraajojen kineettisen ketjun tasapainottamisessa; jalkojen erimittaisuuden poistossa sekä jalkaterien, nilkkojen, polvien ja lonkkien virheasentojen ja kiputilojen korjaamisessa
  • Alaselän kiputilojen hoidossa; iskiaksen ym. ristiselän ja lannerangan särkytilojen ja virheasentojen hoidossa.
  • Kieroselkäisyyden eli skolioosin hoidossa etenkin lapsilla ja nuorilla.
  • Yläselän kiputilojen, nikamien virheasentojen ja niistä aiheutuvien elintoimintojen häiriöiden, kuten vatsaongelmien, sydämen rytmihäiriöiden, hengenahdistuksen ja korkean verenpaineen hoidossa., silloin kun ne johtuvat kineettisen ketjun epätasapainosta selän alueella, nikamien lukoista, kiertymistä tai jäykistymistä.
  • Hartioiden ja niskan alueen vaivojen, kuten jännitysniskan, lapojen lukkiutumisen, päänsäryn, huimauksen ja migreenin hoidossa.
  • Yläraajojen kiputilojen, kuten käsisärkyjen, kipuolkapään/jäätyneen olkapään ja tenniskyynärpään hoidossa sekä ranteen ja sormien alueiden ongelmissa.
  • Pään alueen vaivojen, kuten jännityspäänsäryn, kasvosärkyjen, purentahäiriöiden ja näköhäiriöiden hoidossa.